Defekt në linjën 35kV L30 – 11 Shijak – Vorë, pa energji disa zona në Tiranë e Durrës

Për shkak të një avarie në linjën  35kV L30 – 11 Shijak – Vorë, sot rreth orës 13.30 ka mbetur pa energji elektrike një pjesë e zonave në periferi të Tiranës dhe Durrësit

Tiranë/Marikaj, zona e stacionit të Trenit Vorë, Marikaj, Rruga (Vorë-Rinas), Gërdec, Markqinet, Gjokaj, Kodër Bërxull, Prezë                                     

Shijak / Gjiri i Lalzit, Ishëm, Manëz, Rushkull, Perlat, Hamallaj rrotull, Kamerras, Radë, Bilalas