Defekt në linjën 35kV Peshkopi – Fush Aliaj, 5 gusht kufizime energjie në disa zona në Dibër

Për shkak të një avarie në linjën 35kV Peshkopi – Fush Aliaj, sot në orën 11:38 kanë mbetur pa energji këto zona në Diner:

Arras, Fushe Çidhen, Lazrej, Mustafe, Kom. Arras; Fushe Aliaj, Rrethas, Sina e Poshteme dhe e Siperme, Fushe Çidhen, Bllice, Kullas, Radomir, Sllove, Shumbat (Zona Peshkopi; Sllove, Kalisi , Bushtrica, Caja (Z. Kukesit), Zalldardhe, Reç, Lure, Ndershen (Z. Peshkopi); Tejmolle, Verri, Arren, Lajthize (Z. Kukesit).

Grupet e avarisë së OSSH janë në terren dhe po punojnë për riparimin e avarisë dhe rikthimin e energjisë tek të gjithë abonentët.