Rikonstruksioni i kabinave, 9 gusht kufizime energjie në disa zona në Tiranë

Në vijim të investimit për mirëmbajtjen e kabinave, në datën 9 gusht gjatë intervalit kohor 09:00-16:00 do të stakohet energjia në këto zona në Tirane:

Pjesërisht: Fushë Mëzez, zona e Kopshtit Botanik dhe zona e “Komunës së Parisit”