Dëmtohet transformatori në Kombinat, pa energji disa zona

Operatori i Shpërndarjes së Energjisë Elektrike, OSHEE, njofton se një automjet i shërbimit funeral me targat AA848KN ka goditur kabinën e OSHEE në Kombinat e për rrjedhojë është dëmtuar rëndë transformatori që furnizon me energji pjesën qendrore të Kombinatit dhe rrethinat e tij.
Grupet e punës së OSHEE po punojnë për riparimin sa më shpejt të defektit i cili ka lënë pa energji 250 abonentë në këtë zonë.