Elbasan, remontet e OSHEE në disa nstacione, oraret e kufizimit dhe datat kur do të punohet

Për shkak të punimeve të planifikuara në disa nstacione, në datat 24-27 korrik do të ketë mungesë të energjisë elektrike në disa zona në Elbasan.
23 korrik, punime në zbarrat 6 kV të nst Kombinati i Drurit
Punimet do të kryhen gjatë intervalit kohor 09:00-13:00.
Pa energji do të jenë këto zona: Biznese private,
lagjia “Skënderbej”, Biznese, fabrika e Tullës, Pompat Hajdaran,
Ish Komuna Shushicë, fshatrat Fushë Bull, Shushicë, Tahiraj,
Komuna Shirgjan, Reparti Mjekës, Fshatrat Mjekës, Kryezjarr.

24 korrik, punime në fiderat F5, F7 të nst Banjë
Punimet do të kryhen gjatë intervalit kohor 10:00-14:00
Pa energji do të jenë këto zona në Elbasan: Gostimë, Shtëpanjë,
Lagjet Lenge, Lamcallaret, ( fshati Banjë e Vjetër ), Ish Kom. Klos.

26 korrik, punime në nst Kombinati i Drurit, ora 09:00-13:00
Pa energji: Lagjia Skenderbej, Biznese, fabrika e Tullës, Pompat Hajdaran, Ish Komuna Shushice, fshatrat Fushe Bull, Shushicë, Tahiraj, Komuna Shirgjan, Reparti Mjekës, Fshatrat Mjekës, Kryezjarr.

27 korrik, punime në nst Banjë, ora 10:00-14:00
Pa energji: Gostimë, Shtëpanjë, Shushicë, Shënavlash, Blerimas, Kacivel, Bizhdan), Gjinar, Sterstan, Kaferr, Valesh, lagjia “Lenge”,
Klos, Floq lagjia “Lamcallarët”, Banjë e Vjetër