Remonti i OSHEE në nst Librazhd, kufizime energjie në datën 24 korrik në disa zona

Operatori i Shpërndarjes së Energjisë Elektrike, OSHEE, njofton se për shkak të punimeve të planifikuara në nst Librazhd, nesër në datën 24 korrik, nga ora 08:00-17:00, do të ketë kufizime të energjisë në disa zona: Orenjë, Ballgjin, Dranovicë, Floq, Funarëz, GuraKuq, Kuturman, Zona Industriale, Ushtaraku, Ajrore Spitali, Frigoriferi, Babje, Buzgar, Drapata Hotolisht, Dragostunje, Ferrë, Frarë Hotolisht, Gurekuqe dhe Heci / Xhyrë, Gafërr, Fushë Bushë, Dedashmet, Gurorja, Mirak Katund, Polis (Damjan,Qendër, Rrumbullak, Sheshe,Skode, Vale), Antena AMC, Fabrika e Cigareve, Turizmi, Zona Industriale, Stacioni i Trenit Qytet, Arrëz Gizaresh, Balëz, Boravë, Borici, Brazdaj, Gizavesh, Spitali Qytet, Fabrika