Gjirokastër, remont në nënstacionin Grapsh më 4 Shkurt, kufizime energjie në disa zona

Nesër datë 4 Shkurt, OSHEE do të stakojë energjinë elektrike në nënstacionin Grapsh, për shkak të punimeve në zbarrat 10kV.
Punimet do të kryhen gjatë intervalit kohor 08:00-14:00.
Pa energji do të mbeten: Nepravishtë, Drino, Labove, Suhe, Komunat Zagorie dhe Polican, Derviçan, Fshati Grapsh, Rëza e Zezë, Dropulli i Poshtem,
Dropulli i Siperm