Tiranë, remont ne 2 fidera, 4 Shkurt pa energji disa zona

Për shkak të punimeve të planifikuara në Celesat 6kV te fidrave F43 dhe F44 të Nënstacionit të Karbit,
nesër, 4 shkurt, gjatë intervalit kohor 09:00- 13:00 do të mbeten pa energji këto zona:
Pjeserisht Rruga “Siri Kodra”, Rrug e Dibrës,
Ish-Uzina Dinamo