Investim i OSSH për fuqizimin e rrjetit të shpërndarjes, 30 korrik kufizim energjie në qytetin e Përmetit

Në vijim të masave të OSSH për fuqizimin e rrjetit të shpërndarjes dhe përballimin e pikut të ngarkesës, në datën 30 korrik gjatë intervalit kohor 08:00-15:00 do të stakohet energjia:

Pjesërisht qyteti Përmet