Investimet në nstacionin Reps, në datën 8 prill kufizime energjie në disa zona

Operatori i Shpërndarjes së Energjisë Elektrike, OSHEE, njofton se për shkak të investimeve që po kryhen në linjat 110kV L110-23 Rubik-Reps, L110-24 Reps-Fush Arrez, nesër në datën 8 prill, do të ketë kufizime të energjisë elektrike në disa zona të Mirditës. Punimet do të kryhen gjatë intervalit kohor 08:30-10:00 dhe nga ora 14:30-16:00.
Pa energji: Kom. Orosh, FReps, Lelaj 1 dhe 2, Shkorret, Maja Madhe, Plagëz, Gurth Spaç, Bulshar,
Kodër Ranë, Kullaxhi, Blinisht, Shpal, Vau Madh, Mashterkor, Zajs, Zona Fan, Lgjin Gryk Orosh, Shtrungaj, Bisak, Klos, Kujt, Kat.Ri, Konaj, Zallxhuxhe, Amc.