Investimet në rrjetin elektrik, kufizime energjie në datën 11 shkurt në disa zona në Tiranë

Operatori i Shpërndarjes së Energjisë Elektrike, OSHEE, njofton se për shkak të investimeve në rrjetin elektrik të Tiranës, do të kryhen punime në disa kabina që furnizojnë me energji disa zona të Tiranës.

Ora 09.30 – 15.30
Zona pa energji: rruga “Ali Demi” pjesërisht

Ora 09.30 – 14.30
Zona pa energji: Shkolla “Sami Frashëri”, rruga e Barikadave pjesërisht

Ora 09.30 – 15.00
Zona pa energji: rruga “Myslym Keta” pjesërisht, zona midis Bulevardit “Bajram Curri” dhe rrugës së Kavajës pjesërisht

Ora 09.30 – 14.30

Zona pa energji, tek Fusha e Aviacionit pjesërisht.

Ora 09.30 – 15.30

Zona pa energji: rruga e Barikadave pjeserisht.

Ora 09.00-15.00

Zona pa energji: rruga “Ana Komnena”, afër Fushës së Aviacionit pjesërisht