Investimet në rrjetin elektrik, punime në nstacionin Pobrat dhe Ciflig në datat 20-24 shkurt

Operatori i Shpërndarjes së Energjisë Elektrike, OSHEE, njofton se për shkak të investimeve që po kryhen në nstacionin Pobrat dhe Ciflig, në datat 20-24 shkurt do të ketë kufizime energjie në disa zona në Berat.
Në datën 20-24 shkurt shkurt, punime në nstacionin Pobrat, ora 10:00-13:00
Pa energji: Komuna Kutalli, Drenovicë, Samaticë, Pobrat, Çukalat, Slanice, Komuna Kutalli, Drenovice, Samatice, Rerza, Nafta.
Në datën 21 shkurt, ora 10:00-13:00, punime në nstacionin Ciflig
Pa energji: Komuna Poshnje, Fshatrat: Goricë, Syzes, Malas-Grop, Banaj, Gajd, Sheq, Sheq-Gajd, Vokopol, Skrevan, Lagjet: Qylet, Pellumbas, Qamic, Gllavanjaket, Protoduaret, Kumaraket, Qatot, Goric, Poshnje vogel, Poshnje madhe, Manastir, Cobot, Sinjaret, Guraj, Dervishet, Sulaj, Xhelo, Ndërmarrja e Ujërave Kucovë, Fshati Guri Bardhë.