OSHEE, punime të planifikuara në n/stacionin Korcë, 20-24 shkurt

Operatori i Shpërndarjes së Energjisë Elektrike, OSHEE, njofton se për shkak të punimeve të planifikuara në datat 20-24 shkurt, në nstacionin Korcë, në intervalin kohor 09:00-13:00.
OSHEE njofton se nuk ka kufizime energjie në zonat që furnizohen nga ky nstacion.
Në datën 22 shkurt nga ora 06:00-06:05 do të mbeten pa energji n/stacionet: Korcë, Vranisht, Bilisht, Gjanc, Rehovë, Maliq, Lozhan, HEC-et Strelca, Verba 1 dhe 2, Gjanc, Qarr, Vithkuq, Subjektet private: Fabrika Plasmasit, Kapurani.
Zonat që mbeten 5’ pa energji në Korce / Lagja 7 ; 8 Unaza,
Rruga Bashkia-Erseke, Lagja 5, 6, 9, Rruga Fan Noli, Turizmi, Çajupi, “Pallati Kapuraneve”, Rinia, Ambulanca, Lagja 15/16, Rruga 1 Maji, Shkolla e Medresese, Lagja14, 15, 16, Ruga Partizani, Azili, Bashkia,Lagjat 2, 3 Rruga Gjergj Kastrioti, Republika, Prefektura, Policia, Zjarfikset, Xhamia, Lagjja e Re, Spitali, Pediatria, SMT, Konviktet, Omonia, Shen Meria, Industria 17, Lagjia Franceze, Parku, Teci, Trikotazhi, Stadiumi, Ujesjellesi Korce, Perimore, Pularia, Tresove,
Komuna Bulgarec, Voskopoje, Lumalas, Mercan, Porodina, Kloca, Barinj, Komuna Drenove, Rabonik, Burgu, Radio Antena, Artistikja, Komunat Pojan, Bulgarec, Fabrika Bires, Bonifikimi, kamp. Pionereve, Mborje, Cardhak, Miniera, Birra Korca, Kapurani, Bashkia Maliq,
Komuna Libonik, Vloçisht, Drithas, Ploçisht, Babjen, Shtepia Oficerave,Podgorie, Fshatrat Sheqeras, Rembec, Orman, Drithas, Fabrika e alkolit, Fab. Perpunim Druri, Voskop, Dersnik, Polena, Kamenice, Dvoran, Bellovode, Velçan, Strelce, Moglice, Lozhan, Senisht, Miniera Rosover, Komuna Qender , Bitincke, Komuna Miras, Komuna Qender , Kapshtice, Dogana, Vishocice, Bashkia Bilisht, Spitali, Xhamia, Komuna Liqenas,komunat Proger, Pojan, Hoçisht, Vranisht, Stropan, Baban, Rehove, Lubonje, Vithkuq, Brozdovec, Leshnje.
HEC-et Verba 1 dhe Verba 2, Strelca, Velcan, Gjanc, Qarr, Vithkuq, dhe Subjektet private Fabrika Plasmasit, Kaporani.