Investimet në Tiranë, punime në disa kabina, pa energji disa zona

Operatori i Shpërndarjes së Energjisë Elektrike, OSHEE, njofton se nesër, datë 3 mars, do të kryhen punime në disa kabina në kuadër të investimeve në rrjetin elektrik.
Punimet do të kryhen gjatë intervalit kohor 09:30-14:30.

Zonat pa energji: Midis rrugës së Dibrës dhe rrugës së Saraceve, pjesërisht.
Kufizime energjie do të ketë dhe midis rrugës “Ludovik Shllaku” dhe “Xhorxhi Martini”, pjesërisht.

Ora 09.00 – 12.00
Zonat pa energji: Rruga “Fadil Bodinaku” pjesërisht

Ora 09.30 – 13.30
Zonat pa energji: rruga “Jordan Misja” pjesërisht.