Investimet në Tiranë, remont në datat 01-03 mars nstacionin Traktora, kufizime energjie në disa zona

Operatori i Shpërndarjes së Energjisë Elektrike, OSHEE, njofton se për shkak të punimeve të planifikuara në nstacionin Traktora, që do të kryhen në datat 01-03 mars, gjatë intervalit kohor 09:00-11:00 dhe nga ora 11:00 deri në orën 13:00, do të ketë kufizime energjie në disa zona:
01 Mars
Kodra e Kokonozëve, Ish- Parku Komunal, Pallatet pranë Oxhakut te shkolla e Bashkuar, Porcelani, Kodra e Priftit, Shkozë.

02 Mars
Rr. “Pasho Hysi”, Kryegjyshata, Poligrafiku, Burgu 325, Zona pranë Depos së Ujit, Rr Todi Shkurti (pranë pallateve Grand).

03 Mars
Rr. Kokonozëve, Shkozë (pjeserisht), Garda, Antenat e televizioneve ne Dajt, Vilat qeveritare në Dajt, Televizioni Neës 24.