Investimet në Tiranë, punime nga ora 09:30-12:00 në nstacionin Selitë

Operatori i Shpërndarjes së Energjisë Elektrike, OSHEE, njofton se në datën 31 janar, do të kryhen punime në nstacionin Selitë, në kuadër të investimeve për fuqizimin e rrjetit elektrik.
Punimet do të kryhen gjatë intervalit kohor 09:30-12:00.
Gjatë kësaj kohe pa energji do të jenë këto zona: Rruga “Rexhep Jella”, zona midis Bulevardit “Bajram Curri” dhe rrugës “Konferenca e Pezës” pjesërisht dhe rruga “Ferit Xhajko” pjesërisht.