Investimi i OSHEE në linjën 35kV Gjirokastra 2- Gjirokastra 1, kufizime energjie në disa zona

Për shkak të investimit që po kryen OSHEE, për ndërtimin e linjës  35kV Gjirokastra 2- Gjirokastra 1 dhe linjës 6kV të fiderit Lunxheria në N/stacionin Gjirokastra 1, sot gjatë intervalit kohor 10:40-15:00 do të stakohet energjia në këto zona:

Topollaraj, Valare, Karjan, Kakoze, Kellez, Gjari, Erind, Nokove, Mingul, Qesorat, Dhoksat