Investimi në mirëmbajtjen e kabinave, 19 qershor kufizime energjie në disa zona në Tiranë

Në vijim të investimit për rikonstruksionin e kabinave në datën 19 qershor do të stakohet energjia pjesërisht në këto zona”

09:00-15:00

Zona e Domjes

09:00-16:00

Zona pranë Depos së Ujit dhe rruga “Budi”