Rikonstruksioni i kabinave, 19 qershor kufizime energjie në disa zona në Tiranë

Në vijim të investimit për rikonstruksionin e kabinave, në datën 19 qershor gjatë intervalit kohor 09:00-16:00 do të stakohet energjia në këto zona në Tiranë:

Pjesërisht: Zona pranë Depos së Ujit dhe rruga “Budi”