Investimi për fuqizimin e NST Selitë, 15 qershor kufizime energjie në disa zona në Tiranë

Në kuadër të investimit që po kryen Operatori i Sistemit të Shpërndarjes për fuqizimin e nënstacionit Selitë, sot do të stakohet energjia në disa zona të Tiranës.

Më poshtë oraret e kufizimit dhe zonat që do të preken nga ky investim

09:00-11:00

Rruga “Ilia Dilo Sheperi”, rruga “Gjovalin Gjadri”, rruga “Hamdi Pepa”, rruga “Bedri Karapici”, rruga “3 Dëshmorët” pranë KMY, biznese private brenda territorit të ish-“Misto Mames”, Kaon

10:00-12:00

Rruga “Tish Daia”, rruga “Tek Eleonora”, pranë Kopshtit Botanik, “Kodra e Diellit”

12:00-14:00

Zona pranë ish SMT, zona prane ish Drejtorise se ujrave (Selite)

13:00-15:00

Lagjia “Garunj”, Mjull Bathore, Lundër, Vishnje, Arbanë