Remont i OST në linjën 110kV L110-21/1 Kavajë – Rrashbull dhe në linjën 110kV L110-21/1 Rrashbull – Sallmone (Sukth), 16 qershor kufizime energjie në disa zona në Kavajë

Për shkak të remontit të planifikuar nga OST, për stakim të domosdoshëm për zëvendësimin e thikës 110kV ne N/stacionin Kavajë, të linjës 110kV L110-21/1 Kavajë – Rrashbull dhe remont të planifikuar në linjën 110kV L110-21/1 Rrashbull – Sallmone (Sukth), në datën 16 qershor do të stakohet energjia në intervalkn kohor 11:00-12:00 dhe 15:00-16:00 në këto zona në Kavajë:

Ura e Golemit – Shkëmbi i Kavajës,Hotel “Flowers”, Hotel “Rindi”, Hotel “Eter”, Hotel “Klajdi”, Hotel “Royal G”, “Kastrati”, Hotel “Fafa”, Hotel “Prestigj”, Pishat e buta, Pandi Carapuli, Seferaj, Mali Robit, Golemas, Pilaj, Karburant Eurodrin