Investimi për rindërtimin e kabinave, 8 korrik kufizime energjie në disa zona në Tiranë

Në vijim të investimit për rikonstruksionin e kabinave, nesër 8 korrik, do të stakohet energjia në këto zona në Tiranë:

10:00-16:00

Pjesërisht rruga “Eshref Frashëri” në zonën e “Don Boskos”, rruga “Riza Cuka” në Laprakë

09:00-16:00

Pjesërisht rruga “Besëlidhja” dhe Reparti 5009 në Bathore.