Punime me kërkesë të Aeroportit “Nënë Tereza”, 8 korrik kufizime energjie në disa zona në Tiranë

Për shkak të punimeve që do të kryhen me kërkesë të Aeroportit “Nënë Tereza”, nesër datë 8 korrik, gjatë intervalit kohor 10:00-13:00, do të stakohet energjia në Fiderin 143/Nst Valias.Pa energji do te mbeten pjesërisht:

Bruk Bërxullë dhe një pjesë e zonës së Rinasit