Linja Tiranë-Podgoricë, kufizim energjie 21-27 korrik në disa zona të Lacit

Me kërkesë të OST, e cila po vijon punimet për linjën ekzistuese 400 kV Tiranë-Podgoricë, në kuadër të implementimit të projektit “Linja e Trasmetimit 400 kV Shqipëri – Kosove (Tiranë – Morinë)”, OSHEE njofton se do të stakojë energjinë elektrike në n/stacionin  Laç-2.

Punimet janë planifikuar të zgjasin gjithsej 7 ditë, nga ora 08:00 – 18:00.

Gjatë këtyre ditëve, zonat  pa energji në rethin Kurbin  do të jenë: komuna Milot me fshatrat : Milot, Mali Bardhë, Shetë, Skuraj dhe Ujësjellësi Milot.