Njoftim i OST për abonentët Elbasan, 18-19 kufizim energjie në disa zona

Njoftim i OSTpër abonentët Elbasan

Datat 18-19 korrik

Për shkak të remontit të planifikuar të OST në zbarrat
110kV nË N/stacionin CËrrik, në datat 18-19 korrik do të stakohet energjia në disa zona në Elbasan

18 korrik/10:00-13:00
Lamcja, Zona Katundi Ri, Ish Komuna Bradashesh dhe disa subjekte private në qytetin e Elbasanit

19 korrik/09:00-14:00
Lagjia “Skënderbej”, fabrika e Tullës, Shushicë, Fushë Bull, , Tahiraj,
Shirgjan, Mjekës, Kryezjarr, Bradashesh, Katundi i Ri, Delishtë, Karakullak, Kusarth, Funar, Mollagjesh, Cërrujë, Balëz, Bixëllej, Krrabaj, Precë, Kuqan