Remont në NST Pobrat, 16 dhe 18 korrik kufizime energjie ne disa zona

Njoftim për abonentët Berat

Data 16 dhe 18 korrik

Për shkak të remontit të planifikuar në datën 16 korrik në NST Pobrat, në datën 16 korrik gjatë intervalit kohor 09:00-13:00 do të stakohet energjia elektrike në këto zona në Berat

Kutalli, Drenovicë, Samaticë, Pobrat, Çukalat, Slanicë