Njoftim i OST për abonentët Fier dhe Vlorë, 13 dhe 15 mars pa energjia disa zona

Njoftim i OST për abonentët Fier dhe Vlorë

Për shkak të punimeve të planifikuara të OST në linjën 110kV L110-15 Fier – Kafaraj – Vlora 1, në datat 13 dhe 15 mars gjatë intervalit kohor 08:30-15:00 do të stakohet energjia elektrike në këto zona në Fier: Ish Komunat Levan, Frakull, Aliban, Shakaj.
Zonat pa energji elektrike në Vlorë; Fitore, Bishan, Dëllenjë, Delisufe, Poro, Novosela, Aërrni, Aliban