Njoftim për abonentët Berat Stakim, 16-17 Dhjetor

Për shkak të remontit të planifikuar në NST Kuçovë dhe Pobrat, në datat 16-17 dhjetor do të stakohet energjia në intervalin kohor 09:00-13:00 në këto zona në Berat
16 dhjetor
Poshnje, Ferma Partizani, Arrëz, Çiflik, Kozarë, Lagjet: “Koraqet”, “Dhanet”, “Tafallarët”, “Tolanjakët”, Polovin, Drizë, Kaldaja, Perondi, Gegë, Frashër, Dikatër
17 dhjetor/Kutalli, Drenovicë, Samaticë, Rërza, Pobrat, Çukalat, Slanicë