Njoftim për abonentët Shkodër Stakim, data 16-17 Dhjetor

Për shkak të remontit të parashikuar në NST Vau i Dejës dhe NST Velipojë, në datat 16-17 dhjetor do të stakohet energjia në intervalin kohor 09:00-16:30 në këto zona në Shkodër

16 dhjetor/Mjedë, Shelqet, Pistull, Paçram, Stajkë, Bashkia Laç i Vaut të Dejës, Dush, Gomsiqe, Hajmel, Nënshat,
Vig-Mnelë, Kaç, Naraç
17 dhjetor/Plazh Velipojë