Njoftim për abonentët Durrës Stakim, data 16-20 Dhjetor

Për shkak të remontit të parashikuar në NST Manëz dhe Shijak, në datat 16-20 dhjetor do të stakohet energjia gjatë intervalit kohor 09:00-13:00 në këto zona në Durrës e Shijak

16 dhjetor/ Miniera Manëz
17 dhjetor/Likesaj, Shijak Dushk
18 dhjetor/Gjepalaj, Shahinaj, Romanat, Pjezë, Hardhisht
19 dhjetor/09:00-14:00
HAJG Pulari Deda, Confort Plastika, (Reëork Company sh.p.k, CMR Holding, Xhelips sh.p.k) Radiostacioni Fllake.
20 dhjetor/09:00-13:00
Shijak, Fermë, Xhafzotaj, Katund Sukth, Katund i Ri, Maminas, Karpen, Vlashaj