Njoftim për abonentët e rajonit Durrës

Në vijim të masave për mirëmbajtjen e rrjetit, në datën 14 Maj dhe 17-18 Maj, në intervalin kohor 09:00-13:00 do të kryhen remonte në disa fidera të nstacionit Shkozet.
Pa energji gjatë kësaj periudhe do të jenë rruga “Asti Gogoli”, Rruga “Azis Shkupi”, Fllakë Shijak, Arapaj, Rrashbull, Shkëmbi i Kavajës Manskuri, zona e ish kënetës, Rruga e Dibrës,
Rruga “Ibrahim Kodra”, Xhafzotaj.
Në datën 17 Maj, ora 09:00-13:00
Pa energji: Fllakë Shijak, Rrazhbull.
Punime në datën 18 maj, ora 09:00-13:00
Pa energji: Pallatet Manushi, Ujësjellësi Maskuri, Mali i Robit, Pularia “Ciken Farm”, Pallatet Almak, Restoranti “Kodra e Kuajve”, Impianti i Ujërave të Zeza, Kazazi Meat.