Remontet në rajonin jugperendimor, 07-11 maj oraret e kufizimit dhe zonat e prekura

Në bazë të grafikut të punimeve të planifikuara të drejtorisë së tensionit të lartë për rajonin juglindor, në datat 07-11 maj do të kryhen remonte në disa nstacione.
15 maj, punime në nst Divjakë, ora 08:00-16:00
Pa energji Sulzotaj dhe Shënepremte
17 maj, punime në nst Fieri 1, ora 08:00-16:00
Pa energji këto zona në Fier; Lagjet “Apollonia”, “Kryengritja”, “16 Prilli”
18 maj, punime në nst Kafaraj, ora 08:00-16:00
Pa energji: Kafaraj, Ligovun, Levan, Peshtan i madh, Bregasi, Sheq-levan, Zylaj, Mucaj, Hasanaj, Ade, Frakull e Vogël, Kashisht, Sheq, Ujësjellësi Ade, Levan, Bishan, Cerven,
Bocova, Qarrë, Ferras, Bashkim,
Zonat pa energji në Vlorë: Fitore, Bishan, Dëllenje, Delisufë,
Poro, Novoselë, Akerni, Mifol, Aliban, Shakaj, Stacioni i pompave të ujit.
15 maj, punime në nst Orikum, ora 08:00-16:00
Pa energji: Baza Ushtarake Pashaliman
16 maj, punime në nst Uji i Ftohtë, ora 08:00-16:00
Pa energji: zona e Ujit të Ftohtë, Vlorë, lagjet “10 Korriku”,
“Pavarësia”, 2 stacione pompimi

17 maj, punime në nst Gjirokastra 1, ora 08:00-16:00

Pa energji zona e Lazaratit, Arshilenge, “Asim Zeneli”,
Krine, Saraqinisht, Tranoshisht.
18 maj, punime në nst Gjirokastra 1, ora 08:00-16:00
Pa energji qyteti Gjirokastër
18 maj, punime në linjën 35kV L30 – 9 Tec Fier – Patos,
Ora 12:00-14:00.
Pa energji këto zona në Fier: Rërëz, Banaj, E RE, 1 Maj, Griz,
Ruka Transporti, Fshatrat: Drelia, Qineqar, Fiqet, Rozhdie, Patos Fshat, Kasmit, Lalaj, Gjorgoz, 6 Fidra Nafte, Fshati Kuqe, Lagjet: Marglic, Dukas, Naftëtari, Dukas, 1 Maj, 29 Marsi, Griz Traps, Furrë Çeliku, Ujsjelsi e Patosi, Gjorgovi, Qyteti i Roskovecit, Strum, Velmish, Kurjan, Mbrs, Vlosht, Ngjeqar, Driz, Vidhisht.
Zonat pa energji në Berat: Ish Komuna Kutalli, Drenovicë, Samaticë, Rërza, Nafta, Pobrat, Çukalat, Slanicë.