Njoftim për abonentët Lushnje Stakim, data 16 Dhjetor

Për shkak të remontit të parashikuar në NST Jagodinë, në datën 16 dhjetor, gjatë intervalit kohor 09:00-12:00 do të stakohet energjia në këto zona në Lushnje dhe Berat

Lushnje/Ardenicë, Vajkan, Kolonjë
Berat/Zhelizhan, Mazhaj, Kundje, Toshkez, Allkaj, Delisufaj, Bicakaj, Poshnje, Gorican, Çiflik, Kucovë