Rikonstruksioni i kabinave, 14 dhe 16 dhjetor kufizime energjie në disa zona

Njoftim për abonentët #Tiranë
Stakim, 14 dhe 16 Dhjetor

Për shkak të punimeve për rikonstruksionin e kabinave, në datën 14 dhe 16 dhjetor do të stakohet energjia në këto zona në Tiranë

14 dhjetor

09:00-15:00
Pjesërisht rrugët: “Ismail Qemali”, “Vaso Pasha”

09:00-13:30
zona Valias pjeserisht.

16 dhjetor
09:00-13:30
Bathore pjesërisht