Njoftim për abonentët Sarandë

Operatori i Shpërndarjes së Energjisë Elektrike, OSHEE, njofton se më 9 korrik, të Hënën, do të kryhet remont në NST Bunec, konkretisht në çelësin 35kV të linjës Saranda 1 – Sasaj.
Punimet do të kryhen në mëngjes herët, nga ora 04:00 deri në 06:00.
Zonat që mbeten pa energji në Sarandë: Borsh, Lukovë, Krekës, Shënvasil dhe Nivicë