Remonti në nst Mërtish, më 10 korrik disa zona pa energji në Lushnje

Për shkak të punimeve të planifikuara në nst Mërtish, në datën 10 korrik, nga ora 06:00-12:00 do të ketë kufizim energjie në disa zona në Lushnje.
Punimet bëhen për fuqizimin e rrjetit dhe përmirësimin e cilësisë së furnizimit me energji.
Pa energji do të jenë; Ish Komunat Remas, Gradishtë, Kolonjë, Babunje, Gungas, Kryekuq, Fier Seman, Karavasta, Kamenicë, Spolatë, Mëhallëz, Bubullimë, Eskaj, Bitaj, Drengë,
Gjonas, Halilaj, Këmishtaj, Mërtish, Goricaj, Sopez, Ferras, Senez, Lufra.