Njoftim për stakim energjie

Në vijim të investimit “Montimi çelave të automatizuara”, sot do të punohet te kabina “Unaza 5”.
Si rrjedhojë e punimeve, do të stakohet energjia elektrike nga ora
9.00 deri në 12.00, dhe Zona që preken pjesërisht janë:
midis rrugës “Muhamet Gjollesha” dhe “Shefqet Musaraj”