OSHEE, riktehet në gadishmëri n/stacioni i Velipojës

Operatori i Shpërndarjes së Energjisë Elektrike njofton se është kthyer në normalitet gjendja në n/stacionin e Velipojës.

Për pasojë morën energji komunat Oblikë ; Komuna Bërdice; Komuna Dajç; Komuna Velipojë; Zona Velipojë; Hidrovoret “Ças” dhe “Vilu”.