OST: Remont në linjën 110 kV Fushë Krujë – Krujë

Operatori i Sistemit të Transmetimit (OST) ka njoftuar OSHEE se do të kryejë më datë 25 gusht, në oraret 04.00 – 10.00 remont të linjës 110 kV Fushë Krujë – Krujë, për pasojë disa zona do të mbeten pa energji elektrike, konkretisht:
Rrethi Krujë / lagjet Barosh dhe Perlat, Emiraj, Berbere, Mece, Burgu, Pazari, Reparti Ushtarak, Qendra e qytetit, Bashkia, Policia, Spitali, Fabrika Kepuceve, Telekomi, Turizmi, zona e Krastës, Pengile, Reparti Ushtarak, (Lagjet Gezim Zeneli, Hoxhe, Abaze), Malësia Kruje, Spitali, Antenat, Fshatrat: Brunz Mali, Ranze, Isake, Fabrike Druri, Kroi Madh dhe Kampi Pionereve.