Punime në n.stacionin Jagodinë, pa energji disa zona në Fier

OSHEE njofton se nesër në datën 27 qershor do të kryejë punime të planifikuara në n/stacionin Jagodinë, në intervalin kohor 09:00-14:00.

Zonat pa energji në Fier: Jagodin, Marinëz, Kuman, Vidhisht, Luar dhe një pjesë e qytetit Roskovec, fidër nafte.