Punime në n.stacionin Velipojë, kufizime energjie në 16:00-18:00

Për shkak të punimeve në n.stacionin Velipojë, OSHEE njofton se do të stakojë energjinë sot pasdite, nga ora 16:00-18:00.

Gjatë këtij intervali kohor do të mbeten pa energji zonat: Rjoll, pallatet “Seit Fishta”, Velipoja dhe plazhi.