Investimet në Tiranë, ja zonat ku do të ketë kufizime të energjisë elektrike

Operatori i Shpërndarjes së Energjisë Elektrike, OSHEE, vijon të kryejë investimet në rrjetin e shpërndarjes në Tiranë, dhe gjatë ditës së sotme janë planifikuar kufizime të energjisë në disa zona.

Nga ora 09:00-13:00, do të ketë mungesë të energjisë:

zona pranë 3700,Babrru (pjesërisht), Paskuqan,

Paskuqan 2, zona e Kodrës së Kuqe, Privat Ajka.