Punime në nst Rrile, 17 maj 60 min pa energji disa zona në Lezhë

Për shkak të testimit që do të kryhet në celësat 35 dhe 10 kv, në nst Rrile në datën 17 maj, në orarin 11:00-12:00, do të ketë kufizim të energjisë elektrike në këto zona në Kurbin: Tale, Rrile, Grykëlumi,Barbullojë.