Punime për mirëmbajtjen e rrjetit, kufizime energjie në Kukës

Operatori i Shpërndarjes së Energjisë Elektrike, OSHEE, njofton se do të kryejë punime për mirëmbajtjen e rrjetit në n/stacionin e Krumës, në datën 20 nëntor nga ora 10:00-13:00.

Zonat që do të preken nga kufizimet e energjisë janë: Zahrisht dhe Pla, Nikoliq dhe St/Pompa Pla Krumë, Vllahën dhe Nikoliq(2 kabina), Ujësjellësi Krumë, Bardhej, Helshan, Kostur, Perollaj, Ukperaj dhe Fshatrat e Tropojës: Kam, Zogaj, Kepenek dhe Xhuxhe, Antena RTSH(Qafë Prush), fshati Qarr, Golaj, Qarrë,Letaj, Zgjeçetj, Pla, Brat, Mujaj dhe Pogaj, AMC , Ant PLUS dhe St/P Ujsjeles Cahan, Fajzë, Brenogë,Vranisht,Sefoll, Metaliaj, Myc-has, Tregtan, Liqe KuqSt/P Uj Branog dhe Tobël, Bashkia Krumë (Lagjet:nr 1,2, zona Industriale dhe lagjia informale (kodra Madhe) Pekë, Gajrep, Pla dhe Fshati Krumë, spitali Krumë dhe firma Elmir.