Punime për ndërtimin e rrjetit 20kV, datat 5-6 maj kufizime në disa lagje në Pogradec

Për shkak të investimit për ndërtimin e rrjetit 20kV, në datat 5-6 maj do të stakohet energjia disa fidera të NST Pogradec, në këto orare dhe zona në Pogradec:

5-6 maj

08:00-17:00Pjesërisht lagjia

15 maj12:00-15:00Pjesërisht lagjia 2

09:00-12:00

Pjeserisht Lagjia 5