Punime të planifikuara në nst Qafë Mollë, 10-11 dhe 14 shtator kufizime energjie elektrike në disa zona

Për shkak të punimeve të planifikuara në nst Qafë Mollë, në celësat 10 kV, në datat 10-11 dhe 14 shtator do të stakohet enetgjia në nst Qafë Mollë.
Ky remont do të ndihmojë në përmirësimin e cilësisë së furnizimit me energji për abonentët e zonave që mbulohen me furnizim nga nst Qafë Mollë.
Orari I punimeve do të jetë 09:00-13:00 dhe zonat që mbeten pa energji janë: Shkallë, Darshë, Qafë Mollë, Shënmëri, Dom, Fag, Derje.