Punimet e OST në linjën 110kV L110 – 36 Lac 1 – Lac 2 – Fushë Kuqe, pa energji disa zona në Kurbin

Në vijim të remontit të OST në linjën 110kV L110 – 36 Lac 1 – Lac 2 – Fush Kuqe, në datën 19 shtator nga ora 08:00-16:00 do të stakohet energjia në disa zona të Kurbinit dhe Lezhës.
Pa energji do të jenë këto zona; Fushë Kuqe Qendër, Kisha- Gurrëz, Privat, Tufëzimi, Patok, Ujësjellësi Fushë-Kuqe, Qendër F-Kuqe, Plazh-Patok, Kisha katolike, Komplekse, Qendra 1, Mirditori 1+2, Firmë Betoni.
Zonat pa energji në Lezhë: Rrilë, Gryk Lumi (Kom. Shënkoll),
Barbullojë, Gajush, Shënkoll, Tale, Burgu Shkollë, Hidrovoret Drojë, Tale.