Punimet e OST në nënstacionin Shkodra 1, 24 Janar kufizime energjie ne disa lagje te qytetit dhe zonat perreth

Operatori i Sistemit të Transmetimit, OST, ka njoftuar se do të kryejë punime për riparimin e defektit në zbarrat 110kV në nënstacionin Shkodra 1 në datën 24 Janar.
Punimet do të kryhen gjatë intervalit kohor 01:00- 03:00.
Pa energji do të mbeten pjesërisht disa lagje të qytetit të Shkodrës dhe zonat përreth: Bardhaj, Bleran, Mes, Drisht, Domen, Prekal, Kir, Grudë, Guci, Hot i Ri.