Punimet e planifikuara në datat 18-22 shtator, oraret e kufizimit të energjisë dhe zonat e prekura

Operatori i Shpërndarjes së Energjisë Elektrike, OSHEE, njofton se për shkak të punimeve të planifikuara në rajonin e juglindjes, në datat 18-22 shtator, do të ketë kufizime energjie në disa zona
Punime në nstacionin Uznove, Berat, ora 10:00-14:00
Pa energji Lagjia “Kushtrim”, Berat
Punime në nstacionin Gorican, Berat, ora 10:00-14:00
Pa energji ish komuna Allkaj, Zhelizhan, Mazhaj, Kundje, Toshkëz, Allkaj, Delisufaj, Bicakaj, Komunat: Kutalli & Poshnje.
Fshatrat: Gorican, Malas-Breg, Hing, Ura e Kucit, Sektori-Agim, Vrapenjte, Gajd.
Lagjet: Zeket, Tafallaret, Goget, Xhahil, Himallaret, Maranjaket, Gorican Pasha,
Pompat Ujësjellësi –Lushnja
Punime në nstacionin Pogradec, ora 09:00-13:00
Pa energji: Lagjia 5, Bashkia Pogradec, Komuna Buçimas, Lagjia 3, Spitali.