Punimet e planifikuara të OSHEE në rajonin e Veriut, pa energji disa zona

Operatori i Shpërndarjes së Energjisë Elektrike, OSHEE, njofton se për shkak të punimeve të planifikuara të OSHEE në rajonin e veriut, në datat 18-22 shtator do të ketë kufizime energjie në disa zona të vendit.
Punime në nstacionin Shkodra 2, ora 10:00-14:00
Pa energji: Lagjet Ajasem, fshatrat: Bërdicë, Beltojë,
Mali Hebe, Bashkia, Lagjet: Draçin, Tepe, Mark Lula), Bahçallëk, Kala, N.SH.N, Pazari, Shirok, Xhabije, Zogaj, A. Shima, Nikoll Marku, dhe Privat
Punime në nstacionin Krastë dhe Batër, datë 19 shtator 10:00-12:00
Pa energji këto zona në Bulqizë: Fshatrat Gjon, Peshk, Lenë, Thekna, Fabrika pasurimit Batër.
HEC-et: Martanesh, Lena 1+2, Peshk, Koka. Fabrika e pasurimit te Kromit.
Punime në nstacionin Krastë dhe Batër, datë 19 shtator 10:00-14:00
Pa energji këto zona në Bulqizë: Fshatrat Gjon, Peshk,
Lene, Thekna, (Ish Komuna Kraste).

Punime në nstacionin Kukës, datë 19 shtator, ora 09:00-15:00

Zonat pa energji në Kukës: Bicaj, Osmanaj, Mustafaj,
Mholaj, Gabrrice, Gjane , Zaje ,Tejdrinë , Skavicë , Fushë Mollë , Baruc, Malqene Kolosjan, Tërshen, Vilë, Domaj, Resk, Lusen, Vesel, Bozhe ,Lagja Re, Koderlume, Tregu ushqimor, (Gjinaj, Pus ithate , Fejzuk , Censul dhe Domaj, Has, Spitali, Komisariati Policise, Materrnitet , Zjarrfikesja ,Konvikti ,Radio, Bashkia, Lagj 4, Lagj 5, Lagj 6, Lagj 7, Breglume, Pobreg, Gjegjan, Bardhoc, Bardhoc 1, Morinë, Dogana Morinë, Shtiqen, Krenxe, Nangë, Bushat, Bele, Breki, Topojan, Gjaferaj, Cernaleve, Kollovoz, Lojme, Nimce, Tejnimqe, Novosej, Stane Novosej, Orgjost, Oreshke, Orcikel, Shishtavec, Borje, Turaj dhe Zapod, Kroi I Bardhe, Imqallar, Toroqic, Shtreze Grudallar, Aeroporti Kukes, Ujesjelles, D.R.Kufirit Kukes, Gostil, Lagj3, Lagj 2, Lagj 1,
Lagj 6,Lagj Muje/Kukes, Z.Industriale, Ram-Has, Drinas, HEC-i Cernaleve.

Punime në nstacionin Batër, datë 21 shtator ora 10:00-14:00

Pa energji Fabrika e pasurimit Batër.

Punime në linjën 35kv L30-55/1 Bogiq 220kv-Koplik-Hani Hotit,

21 shtator nga ora 10:00 deri ne oren 14:00
Zonat pa energji në Shkodër: Ish Komunat Qender,
Shkrel, Gruemir, Kastrat, Kelmend, Dogana Hani Hotit.

Punime në nstacionin Rrile, datë 22 shtator ora 10:00-14:00
Pa energji: Tale, Gryke lumi, Hidrovori Tale, Rrile, Barbulloje, Shenkoll, Grykelumi, Burgu Shenkollit.